Houten blokhut

Waarom kiezen voor een houten blokhut?

Bent u op zoek naar een houten blokhut als opslagruimte? Of wilt u een gezellige plek creëren waar u heerlijk met vrienden en familie kunt relaxen? Het is belangrijk om goed na te denken over het materiaal dat u gaat gebruiken voor de bouw van de blokhut. Hout is een populaire materiaalsoort bij de bouw van blokhutten. Dit materiaal is sterk en heeft een mooie uitstraling.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

FSC-keurmerk

Al het hout dat we bij Twente Wood gebruiken, is voorzien van het FSC-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout afkomstig is van een goed beheerd bos. Het geïmpregneerde hout bevat daarnaast ook het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk garandeert een milieu-verantwoorde houtverduurzaming. Dit leidt tot een goed geïmpregneerd product.

Douglas hout

Met een blokhut van douglas hout kun je qua stijl alle kanten op, omdat deze houtsoort makkelijk te bewerken is. Wanneer u uw tuin een klassieke uitstraling wilt geven, kan dit met douglas. Maar ook een moderne look is met de juiste middelen te realiseren met douglashout.

Mogelijkheden bespreken

Wilt u meer informatie over de verschillende houtsoorten of inspiratie opdoen voor uw blokhut? Kom dan langs in onze uitgebreide showroom en showtuin in Haaksbergen. Wilt u een blokhut laten plaatsen en de exacte mogelijkheden bespreken? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Eikenhout

Eikenhout is gemakkelijk te bewerken en tegelijkertijd eenvoudig te onderhouden. Het materiaal eiken zorgt voor een tijdloze uitstraling en is daarnaast gemakkelijk te combineren met andere materialen.

Impregneren van hout

Bepaalde houtsoorten zijn onbehandeld niet bestand tegen het Nederlandse klimaat. Regen, koud weer en een harde wind kunnen het hout van je blokhut enorm aantasten. Ook andere factoren, zoals houtrot, schimmels en ongedierte, kunnen haar tol eisen. Door hout te impregneren, voorkom je dat deze factoren het hout aantasten. Twente Wood kan de blokhutten geïmpregneerd leveren en plaatsen.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature