Glijbaan in je tuin

Oneindig veel speelplezier bij Twente Wood

Op zoek naar een glijbaan voor in uw achtertuin? Of het nu om een losse glijbaan of een glijbaan aan een speeltoestel gaat: bij Twente Wood bent u aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat de glijbaan voldoet aan alle veiligheidsrichtlijnen én aan uw wensen.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Glijbanen in alle soorten en maten

Bij Twente Wood vindt u veel verschillende soorten kunststof glijbanen. Zo hebben we onder meer golvende, rechte, spiraalvormige en zogeheten turboglijbanen. Alle glijbanen zijn verkrijgbaar in een zestal kleuren: blauw, geel, groen, rood, appelgroen en violet.

Veiligheid boven alles

De veiligheid van kinderen staat altijd op de eerste plaats bij het samenstellen van een glijbaan. De experts van Twente Wood adviseren u dan ook graag over de optimale hoogte van de glijbaan, de soort glijbaan en de trap. We houden hierbij rekening met de leeftijd van je kinderen en met de omgeving waarin de glijbaan geplaatst wordt. Alle glijbanen die we afleveren, zijn voorzien van een CE-keurmerk. Dit keurmerk betekent dat ze voldoen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen Speeltoestellen?
Vraag offerte aan!

Wilt u ook uw eigen Speeltoestellen

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en opties van een Glijbaan in je tuin? In onze showroom vindt u diverse voorbeelden van Speeltoestellen. Daarnaast staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Het is mogelijk om van tevoren een afspraak te maken, zodat we in een gesprek alle mogelijkheden en wensen kunnen bespreken. Vraag gratis en vrijblijvend een Speeltoestellen-offerte aan.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature