Geïmpregneerd houten blokhut

Zo gaat uw houten blokhut langer mee

Heeft u extra opbergruimte nodig voor gereedschap of wilt u een plek waar u heerlijk met vrienden kunt ontspannen? Welk doel uw blokhut ook krijgt, Twente Wood zorgt ervoor dat de blokhut volledig aan uw wensen voldoet. We bieden naast standaard blokhutten ook maatoplossingen aan. We plaatsen enkel blokhutten met geïmpregneerd hout. Door hout te impregneren gaat de blokhut langer mee en behoudt hij langer zijn gewenste uitstraling.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Behandeling van hout

Hout is één van de mooiste materialen om te gebruiken voor een blokhut. Onbehandeld hout is echter slecht bestand tegen het Nederlandse klimaat. Regen, koud weer en een harde wind tasten het hout van uw blokhut enorm aan. Wij zorgen ervoor dat het hout van een blokhut gebeitst en geïmpregneerd wordt geleverd, zodat de blokhut beter bestand is tegen weersomstandigheden en houtrot.

KOMO-keurmerk

Ons geïmpregneerde hout is voorzien van het KOMO-keurmerk. Dit keurmerk garandeert een milieu-verantwoorde houtverduurzaming. Dit leidt tot een goed geïmpregneerd product.

Wat is impregneren?

Er zijn simpelweg twee behandelmethodes om haaksbergen blokhutten te beschermen:

  • Impregneren onder hoge druk;
  • Dompel impregneren.

Het grote verschil tussen deze twee vormen van impregneren is de diepte waarop het hout wordt beschermd. Bij de dompelmethode wordt slechts 1mm van het hout behandeld, terwijl dit bij de hoge druk methode op 6mm ligt. Bij impregneren onder hoge druk wordt het hout in zijn geheel vacuüm getrokken met impregneermiddel. Impregneren onder druk biedt dan ook beter bescherming tegen houtrot, schimmels en weersinvloeden.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Gratis offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over de verschillende houtsoorten en de behandelmethodes? Breng dan een bezoek aan onze showroom en showtuin in Haaksbergen. Onze deskundige medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden. U weet zeker dat u geholpen wordt door van tevoren een afspraak te maken. Tijdens deze vrijblijvende afspraak bespreken we alle mogelijkheden voor een blokhut van geïmpregneerd hout.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature