Douglas blokhut

Creëer uw gewenste douglas blokhut

Er zijn verschillende stijlen mogelijk bij een blokhut van douglas hout. U kunt uw tuin een klassieke uitstraling geven of een moderne look realiseren. Twente Wood is door haar eigen werkplaats in staat om naast standaard blokhutten ook op maat gemaakte douglas blokhutten af te leveren. Een blokhut die geschikt is als loungeplek, als logeerverblijf of als opslagruimte voor tuinspullen of fietsen: het is allemaal mogelijk.

Kenmerken douglas

  • Naaldhout
  • Rode kleur
  • Duurzaam en sterk
  • Lange levensduur
  • Makkelijk te bewerken

Duurzaam hout

De Europese houtsoort douglas is van nature zeer sterk en erg duurzaam. Douglas hout heeft onbehandeld al een levensduur van minimaal 10-15 jaar en gaat bewerkt nog veel langer mee. Douglas is eenvoudig te bewerken en verven. Een blokhut van douglas hout geef u hierdoor naar al uw wensen vorm.

Mogelijkheden douglas blokhut

De specialisten van Twente Wood zorgen ervoor dat de blokhut aan al je wensen voldoet. Wilt u een bepaald type dak op je blokhut? Of wilt u een buitenkeuken laten plaatsen in uw blokhut? Bespreek alle mogelijkheden met één van onze medewerkers.

FSC-keurmerk

Wanneer u een douglas blokhut bij Twente Wood laat maken, weet u dat u goed bezig bent. Al ons hout is namelijk voorzien van het FSC-keurmerk. Dit keurmerk geeft aan dat het hout afkomstig is uit een goed beheerd bos.

Vrijblijvende afspraak maken

Wilt u meer informatie over een blokhut van douglas hout? Bezoek dan onze uitgebreide showroom in Haaksbergen. Hier staan onze deskundige medewerkers voor u klaar. U kunt op afspraak langskomen, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn. Lukt het niet om langs te komen? Dan komen wij gewoon naar u toe.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature