Blokhut van kunststof

Waarom een kunststof blokhut kiezen?

Een kunststof blokhut is vooral geschikt om te gebruiken als opslagplaats voor gereedschap of een plek waar u uw fietsen kunt stallen. Maar een blokhut van kunststof is ook in te richten als werk- of hobbykamer. Waarvoor de blokhut ook gebruikt wordt, bij Twente Wood zorgen we ervoor dat de blokhut aan al uw wensen voldoet.

Wij produceren en monteren zelf geen kunststof blokhutten meer. Omdat composiet nog steeds hout en hars bevat, werkt dit materiaal net zo als dat hout werkt. Doordat wij in Nederland vaak te maken hebben met regen, afgewisseld door zonnige dagen, kunnen er ook snel vlekken ontstaan op composiet. De kleurechtheid is daarom niet te waarborgen. Mede hierom raden wij het niet aan om met composiet te werken.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Weerbestendig en geïsoleerd

Wilt u lang en zorgeloos genieten van uw blokhut? Kunststof is één van de duurzaamste materialen waaruit u kunt kiezen. Dit materiaal is sterk en bovendien zo goed als onderhoudsvrij. Kunststof werkt isolerend en kan goed tegen verschillende weersomstandigheden. Het materiaal kan na verloop van tijd wel verkleuren door de zon

Kunststof blokhut mogelijkheden

Kunststof blokhutten zijn verkrijgbaar in diverse maten en soorten. Bij Twente Wood beschikken we onder meer over standaardoplossingen. Deze blokhutten sluiten echter vaak net niet aan bij de wensen van de klant. Daarom leveren we ook maatwerkoplossingen, waardoor we de wensen van onze klanten naar de realiteit kunnen omzetten.

Om een kunststof blokhut op maat te maken, kan er naast kunststof ook hout of aluminium in de blokhut worden verwerkt. Naast het gebruik van verschillende materialen, kunt u ook kiezen voor verschillende toevoegingen. Plaats bijvoorbeeld een overkapping aan uw blokhut, zodat u het hele jaar droog zit. Onder die overkapping is het mogelijk om bijvoorbeeld een buitenkeuken en een terras te plaatsen.

Bespreek de mogelijkheden

Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. We bespreken graag alle mogelijkheden voor uw gewenste kunststof blokhut. Dit kan bij u thuis, maar ook bij ons in de showroom. Deze uitgebreide showroom van 3000m2 bevindt zich in Haaksbergen. Vraag nu gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontdek alle mogelijkheden.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature