Blokhut van eikenhout

Ga voor een blokhut van eikenhout

Bent u op zoek naar een eiken blokhut voor in uw achtertuin? Als handige opslagruimte, gezellige plek om tot rust te komen of als logeerverblijf voor gasten? Bij Twente Wood zijn we gespecialiseerd in het leveren van maatwerkoplossingen van verschillende materialen, waaronder eikenhout.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Kenmerken eikenhout

Eikenhout is een populaire houtsoort voor het realiseren van een blokhut. Dit hout is gemakkelijk te bewerken en tegelijkertijd eenvoudig te onderhouden. Eikenhout is tijdloos en gemakkelijk te combineren met andere materialen.

Verantwoord hout

We maken alleen op een verantwoorde manier gebruik van hout. Al ons gebruikte hout is voorzien van een FSC-keurmerk, wat betekent dat het hout afkomstig is van een goed beheerd bos.

Maatwerk eiken blokhut

Eikenhaaksbergen blokhutten zijn er in diverse soorten en maten. Er zijn veel standaard blokhutten van eiken leverbaar. Een nadeel van deze oplossingen is dat ze vaak niet helemaal aansluiten bij de wensen van de klant. Het kan hier gaan om details, maar het is toch prettig als de gehele blokhut naar wens is. Twente Wood biedt naast standaardmodellen daarom ook maatwerkoplossingen aan. Wilt u bijvoorbeeld een overkapping voor een zithoek, een volledige buitenkeuken of een douchecabine? Wij zorgen ervoor dat de blokhut aan al uw wensen voldoet.

Kom langs in onze showroom

Wilt u eerst nog wat inspiratie opdoen? We beschikken over een showroom in Haaksbergen van 3000m2, waar we je graag ontvangen om alle mogelijkheden te bespreken. Hier hebben we standaardoplossingen staan, maar ook maatwerk blokhutten. Lukt het niet om naar ons toe te komen? Dan komen wij gewoon naar u om al uw wensen op papier te zetten. Wilt u de mogelijkheden bespreken voor het plaatsen van een blokhut? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature