Blokhut met zadeldak

Creëer opbergruimte én leefruimte

Bent u op zoek naar een plek in uw tuin om heerlijk tot rust te komen? Of wilt u liever meer opbergruimte? Een blokhut maakt beide wensen mogelijk. Wanneer u kiest voor een blokhut met zadeldak, heeft u zelfs genoeg ruimte om de twee wensen te combineren. Een zadeldakconstructie zorgt namelijk voor meer ruimte in de blokhut.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Maatwerkoplossingen blokhut met zadeldak

Een blokhut met zadeldak is erg populair in Nederland. De reden hiervoor is de hoeveelheid ruimte die u creëert met een blokhut inclusief zadeldak. Bij Twente Wood heeft u de keuze uit verschillende blokhutten met zadeldak. Naast deze standaardmodellen leveren we ook op maat gemaakte blokhutten. We ontwerpen en bouwen deze blokhut geheel naar uw wensen.

Ontdek meer mogelijkheden

De mogelijkheden om een blokhut volledig op uw unieke situatie aan te laten sluiten, zijn eindeloos. Voor meer informatie over de mogelijkheden is een bezoek aan onze showroom in Haaksbergen een absolute aanrader. Weet u al precies hoe uw toekomstige blokhut eruit moet zien? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om een bezoekafspraak te plannen en een goede prijsindicatie te krijgen.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Kosten blokhut met zadeldak

Het kostenplaatje van een blokhut met zadeldak kan enorm variëren. Er zijn namelijk een heleboel factoren van invloed op de prijs. Denk hierbij aan het materiaal, het formaat en de afwerking. Om een goede prijsindicatie te ontvangen, raden we u aan om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature