Blokhut met toilet en douche

Nog meer comfort in je blokhut

Wilt u een blokhut laten plaatsen om deze te gebruiken als logeerverblijf of bed and breakfast? Bij Twente Wood beschikken we over alle mogelijkheden om je blokhut in te richten als woon- en leefruimte. Zo plaatsen we onder meer douchecabines en toiletten in blokhutten. Deze sanitaire voorzieningen zorgen ervoor dat mensen comfortabel kunnen overnachten in de blokhut.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Maatwerkoplossingen bij Twente Wood

In het assortiment van Twente Wood vindt u een hoop standaard blokhut modellen waar het toevoegen van sanitaire voorzieningen een mogelijkheid is. Het kan gebeuren dat uw plannen en wensen niet overeenkomen met de standaardmodellen die we aanbieden. Maar ook in deze gevallen bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden namelijk de mogelijkheid om een blokhut volledig op maat te maken, zodat deze precies past bij de rest van uw tuin en woning.

Riolering en de afvoer ook in het totaalpakket

Het aanleggen van elektra, waterleidingen en andere bedrading hoort volgens ons ook bij het plaatsen van een blokhut op maat. Als wij een blokhut leveren, zorgen wij ervoor dat deze in zijn geheel is afgewerkt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bezoek onze showroom

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw nieuwe blokhut? Bezoek onze uitgebreide showroom in Haaksbergen waar diverse soorten blokhutten, tuinhuizen en andere tuindecoratie te vinden zijn. Weet u al precies welke blokhut u wilt laten plaatsen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature