Blokhut met rieten dak

Blokhut met luxe uitstraling

Wilt u een blokhut laten plaatsen in uw achtertuin, maar heeft u nog geen keuze gemaakt voor een specifiek model? Blokhutten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. Bij Twente Wood vindt u blokhutten met een zadeldak, plat dak, lessenaarsdak en rieten dak. Met de laatstgenoemde constructie creëert u een bijzondere, landelijke uitstraling met een vleugje luxe.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Maatwerkoplossingen bij Twente Wood

Bij Twente Wood beschikken we over een heleboel standaardoplossingen. We bieden echter ook de mogelijkheid om een blokhut volledig op maat te laten maken. Zo kunnen we de wensen van iedere klant verwezenlijken. U heeft de keuze uit verschillende materialen, extra toevoegingen en diverse dakconstructies. Een stijlvolle en luxe dakconstructie is het rieten dak.

Ontdek de mogelijkheden

De mogelijkheden om een blokhut samen te stellen zijn eindeloos. Om de opties goed in beeld te krijgen, kunt u het beste een bezoek brengen aan onze uitgebreide showrooms. In deze showroom, inclusief showtuin, vindt u verschillende soorten blokhutten, dakconstructies en extra mogelijkheden. U vindt hier bijvoorbeeld blokhutten met een rieten dak. Zo doet u inspiratie op voor uw eigen blokhut. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u zeker weten dat onze medewerkers u kunnen helpen? Maak dan van tevoren een vrijblijvende afspraak.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature