Blokhut met plat dak

Unieke uitstraling met een plat dak

Er zijn verschillende redenen om een blokhut in uw achtertuin te plaatsen. Wilt u de blokhut gebruiken als opbergruimte of als een plek om tot rust te komen? Of bent u op zoek naar een plek waar u uw hobby kunt uitoefenen? Welke reden u ook heeft, de specialisten van Twente Wood zorgen ervoor dat uw nieuwe blokhut aan al uw voorkeuren voldoet. We kunnen een standaard blokhut bouwen of hem helemaal naar uw voorkeuren realiseren. U bepaalt dan zelf het materiaal, de extra opties en de dakconstructie. Bij de dakconstructie kies je bijvoorbeeld voor een plat dak voor een strakke uitstraling.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Maatwerkoplossingen van Twente Wood

Bij Twente Wood vind je een uitgebreid assortiment standaard blokhut modellen waaruit u kunt kiezen. Ondanks dit grote assortiment aan blokhutten kan het voorkomen dat de standaardmodellen niet goed passen bij de rest van uw tuin. Bij Twente Wood bent u ook voor maatwerkoplossingen aan het juiste adres. We ontwerpen, bouwen en leveren de blokhut van je dromen.

Blokhut met plat dak

Er zijn verschillende dakconstructies mogelijk op een blokhut. Een plat dak behoort tot deze mogelijkheden. Dit platte dak kan verschillende dakbedekkingen bevatten. Een voorbeeld van een dakbedekking zijn dakshingles.

Ontdek meer mogelijkheden

De mogelijkheden om uw toekomstige blokhut helemaal naar uw voorkeur aan te laten passen, zijn eindeloos. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden raden we u aan om onze showrooms te bezoeken. Weet u al precies welk type blokhut je wilt hebben? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden tijdens een bezoekafspraak met één van onze medewerkers te bespreken.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature