Blokhut met luifel

Creëer een schaduwplek voor uw blokhut

Bent u op zoek naar extra opbergruimte of wilt u woon- en leefruimte creëren in uw achtertuin? Het laten plaatsen van een blokhut met luifel biedt hier uitkomst. Bij Twente Wood kunt u terecht voor zowel standaardoplossingen als volledig op maat gemaakte blokhutten. We zorgen ervoor dat de blokhut perfect past bij uw wensen.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Maatwerk bij Twente Wood

We kunnen de blokhutten volledig op maat maken, omdat we over een eigen werkplaats beschikken. Hierdoor zijn we in staat om, indien gewenst, alle onderdelen van de blokhut volledig naar de wens van de klant vorm te geven. Wilt u een luifel aan uw blokhut plaatsen? Dat is mogelijk. We bespreken graag alle verschillende mogelijkheden met u in een vrijblijvend gesprek.

Blokhutten met luifel

Een luifel is één van de extra mogelijkheden bij een blokhut en zorgt ervoor dat u een overkapping hebt om onder te zitten. Er zijn meerdere soorten luifels waaruit u kunt kiezen bij het samenstellen van uw droomblokhut. Deze luifels zijn grofweg in drie verschillende types onder te verdelen: luifels met een knikarmconstructie, luifels met een volant en luifels met een schaduwdoek. De eerstgenoemde luifel zien we veel terug in het Nederlandse straatbeeld. Een luifel met knikarmconstructie is een betrouwbare en zeer stevige constructie, die van alle gemakken voorzien is.

Ontdek meer mogelijkheden

Weet u nog niet precies welk type blokhut u wilt laten plaatsen in uw tuin? Breng eens een bezoek aan onze showrooms, waar een heleboel tuinhuizen, blokhutten, veranda’s en andere tuinartikelen te vinden zijn. Daarnaast kunt u ook al uw vragen direct aan één van onze medewerkers stellen. Maak van tevoren een afspraak om er zeker van te zijn dat u optimaal geholpen wordt tijdens uw bezoek.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature