Blokhut met garage

Parkeer uw auto veilig in een garage

Vaak denken mensen dat een blokhut alleen geschikt is voor het opbergen van gereedschap, maar niets is minder waar. Naast de vele standaardmodellen kunt u bij ons ook terecht voor maatwerkoplossingen. Wilt u uw blokhut gebruiken als garage? Ieder aspect van uw toekomstige blokhut met garage is aan te passen naar uw voorkeuren: van het materiaal tot aan de type deur.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Blokhut bestand tegen inbraak

Wanneer u de blokhut gaat gebruiken als garage, moet u ook rekening houden met de inbraakbestendigheid van de blokhut. Bij Twente Wood werken we met materialen en producten die voor een inbraakbestendige blokhut zorgen. Denk hierbij aan deurbeslag, het materiaal van de blokhut en aan de afwerking.

Creëer extra gemak of luxe

Een blokhut met garage moet voor extra gemak zorgen. Bij Twente Wood heeft u de keuze uit tal van opties waarmee dit mogelijk wordt. Zo kunt u niet alleen kiezen uit standaarddeuren, maar ook uit kanteldeuren, elektrisch bedienbare deuren (met afstandsbediening) en traditionele houten deuren

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer inspiratie opdoen voor uw toekomstige blokhut met garage? Bezoek onze uitgebreide showrooms waar een heleboel verschillende soorten blokhutten staan. In de showroom staan onze deskundige medewerkers klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u zeker weten dat de medewerkers tijd voor u hebben? Maak dan een vrijblijvende afspraak.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Prijs blokhut met garage

Bij het laten plaatsen van een blokhut met garage is er veel mogelijk. Gaat u voor een houten blokhut, of een blokhut van kunststof, metaal of aluminium? De vele mogelijkheden maken het lastig om concrete prijzen te geven. We raden u dan ook aan om een vrijblijvende afspraak te maken wanneer u hier meer concrete informatie over wilt ontvangen.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature