Blokhut met carport

Uw auto altijd veilig geparkeerd

Wilt u graag een blokhut inclusief carport laten plaatsen in uw tuin? Een carport aan een blokhut geeft u de mogelijkheid om je auto droog te parkeren zonder opbergruimte te verliezen. Bij Twente Wood vindt u een hoop verschillende blokhutten met carport. We beschikken over blokhutten met carports van verschillende materialen en met diverse dakconstructies. Kiest u een zadeldak-constructie of gaat u toch voor een plat dak?

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Maatwerkoplossingen bij Twente Wood

Heeft u geen geschikte blokhut met carport gevonden in ons assortiment met standaardoplossingen? Het is bij Twente Wood mogelijk om blokhutten op maat te laten maken en leveren. We zorgen ervoor dat uw toekomstige blokhut perfect aansluit bij de rest van je tuin. Ieder aspect van de blokhut is compleet naar eigen voorkeuren aan te passen

Meer weten over de mogelijkheden?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een blokhut met carport? Bezoek onze showroom in Haaksbergen, waar meer dan 3000m2 aan tuindecoratie en tuinartikelen te vinden zijn. Weet u al precies wat u wilt? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan voor een blokhut met carport.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Prijs blokhut met carport

Het is lastig om een prijsindicatie te geven van een blokhut met carport. De mogelijkheden bij een blokhut zijn erg divers, waardoor de kosten kunnen variëren. Bij Twente Wood heb je de keuze uit vele materialen, dakconstructies en afwerkingen. Door de vele verschillende factoren worden de kosten per opdracht berekend. Voor een goede prijsindicatie is het dan ook aan te raden om contact op te nemen met Twente Wood.

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature