Aluminium blokhut

Een blokhut van aluminium is vooral geschikt als opbergruimte voor fietsen, tuinmeubels of andere spullen. Momenteel worden Aluminium blokhutten worden niet door Twente Wood geproduceerd en gemonteerd.

Creëer extra gemak of luxe

  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Mogelijkheden aluminium

Aluminium is een veelgebruikt materiaal bij de productie van blokhutten. Het wordt gebruikt bij dakgoten, bij de constructie van de blokhut en als dakbedekking. Aluminium is onderhoudsvrij en weerbestendig.

Aluminium blokhutten op maat

De meeste standaard aluminium blokhutten die u tegenkomt, zijn geschikt om als opbergplek te gebruiken. Deze blokhutten hebben vaak wel een deur, maar geen ramen. Door de blokhut op maat te maken, kiest u zelf hoe de blokhut eruit komt te zien. U kunt voor verschillende materialen kiezen naast aluminium en ook extra mogelijkheden toevoegen. Denk hierbij aan een buitenkeuken of een terras

Bezoek onze showroom

Kom langs in onze uitgebreide showroom om de verschillende mogelijkheden voor een blokhut te bekijken. Onze deskundige medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u liever een afspraak maken? Dat kan. Kom bij ons langs in onze showrooms. Lukt het niet om naar ons toe te komen? Dan komen wij gewoon naar u toe om alle mogelijkheden met u te bespreken.

Locatie Haaksbergen

Twente Wood Haaksbergen
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen
085 – 022 03 37
haaksbergen@twentewood.nl

haaksbergen

Wilt u ook uw eigen ?
Vraag offerte aan!

Prijs van een aluminium blokhut

Het is lastig om de prijs te noemen van een op maat gemaakte aluminium blokhut. We kunnen wel een prijsindicatie geven van de standaardoplossingen. Voor de exacte kosten raden we u aan om contact op te nemen met één van onze deskundige medewerkers. Zij bespreken tijdens een afspraak alle mogelijkheden met u

Afspraak maken
OUTLET
Nieuwe vacature