Unieke uitstraling met een plat dak

Er zijn verschillende redenen om een blokhut in uw achtertuin te plaatsen. Wilt u de blokhut gebruiken als opbergruimte of als een plek om tot rust te komen? Of bent u op zoek naar een plek waar u uw hobby kunt uitoefenen? Welke reden u ook heeft, de specialisten van Twente Wood zorgen ervoor dat uw nieuwe blokhut aan al uw voorkeuren voldoet. We kunnen een standaard blokhut bouwen of hem helemaal naar uw voorkeuren realiseren. U bepaalt dan zelf het materiaal, de extra opties en de dakconstructie. Bij de dakconstructie kies je bijvoorbeeld voor een plat dak voor een strakke uitstraling.

Maatwerkoplossingen van Twente Wood

Bij Twente Wood vind je een uitgebreid assortiment standaard blokhut modellen waaruit u kunt kiezen. Ondanks dit grote assortiment aan blokhutten kan het voorkomen dat de standaardmodellen niet goed passen bij de rest van uw tuin. Bij Twente Wood bent u ook voor maatwerkoplossingen aan het juiste adres. We ontwerpen, bouwen en leveren de blokhut van je dromen.

Veranda showroom
Hillhout Douglas veranda Excellent

Blokhut met plat dak

Er zijn verschillende dakconstructies mogelijk op een blokhut. Een plat dak behoort tot deze mogelijkheden. Dit platte dak kan verschillende dakbedekkingen bevatten. Een voorbeeld van een dakbedekking zijn dakshingles.

Realiseer een blokhut met plat dak

Ontdek meer mogelijkheden

De mogelijkheden om uw toekomstige blokhut helemaal naar uw voorkeur aan te laten passen, zijn eindeloos. Om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden raden we u aan om onze showroom in Haaksbergen te bezoeken. Weet u al precies welk type blokhut je wilt hebben? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan om de mogelijkheden tijdens een bezoekafspraak met één van onze medewerkers te bespreken.