Opbergruimte én een plek om te genieten

Wilt u meer opbergruimte in uw tuin, maar tegelijkertijd ook een plek creëren om buiten te zitten? U geniet het hele jaar door van je tuin wanneer u kiest voor een blokhut met overkapping. Ook op regenachtige dagen komt u heerlijk tot rust in uw achtertuin.

Maatwerkoplossingen bij Twente Wood

Naast de keuze uit tal van standaard blokhut modellen is het bij Twente Wood ook mogelijk om een blokhut volledig op maat te laten maken. U creëert hier een blokhut die voldoet aan al uw wensen en voorkeuren. U bepaalt zelf het materiaal en de afwerking. Naast het ontwerpen en bouwen van de blokhut, zijn we bij Twente Wood ook in staat om de volledige indeling, het interieur en eventuele sanitaire voorzieningen te plaatsen.

Veranda showroom
Hillhout Douglas veranda Excellent
Hillhout Douglas veranda Excellent

Mogelijkheden onder de overkapping

De extra ruimte onder de overkapping kan op veel verschillende manieren worden ingevuld. Kies er bijvoorbeeld voor om een open haard, buitenkeuken, buitendouche of werkbank te laten plaatsen. Op deze manier voldoen de blokhut én de overkapping aan al uw wensen.

Kies voor een blokhut met overkapping

Ontdek meer mogelijkheden

Benieuwd naar alle mogelijkheden die we bieden voor een blokhut met overkapping? Bezoek onze uitgebreide showroom in Haaksbergen, waar u meer dan 3000m2 aan tuindecoratie en tuinartikelen vindt. Tijdens uw bezoek aan onze showroom heeft u ook gelijk de kans om al uw vragen te stellen aan één van onze deskundige medewerkers. Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Of neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.