Blokhut met een moderne look

Wilt u een blokhut in uw achtertuin laten plaatsen, maar nog geen idee welk type het beste bij u woning past? Eén van de blokhutten die Twente Wood in haar aanbod heeft opgenomen is de blokhut met lessenaarsdak. Een lessenaarsdakconstructie heeft één dakvlak, maar deze loopt schuin af. Aan de ene zijde is de blokhut dus hoger dan aan de andere kant. De dakconstructie oogt hierdoor erg modern.

Maatwerk blokhut met lessenaarsdak

Blokhutten zijn bij Twente Wood beschikbaar in vele vormen en maten. De blokhutten kunnen ook voor verschillende doeleinden worden gebruikt. We beschikken over standaardoplossingen, maar kunnen blokhutten ook geheel op maat voor u realiseren. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een blokhut met lessenaarsdak. Deze aparte dakconstructie staat modern én is functioneel, omdat regenwater beter wordt afgevoerd.

Veranda showroom
Hillhout Douglas veranda Excellent

Afwerking van lessenaarsdak

De afwerking van het dak is voor een groot gedeelte bepalend voor de uitstraling van uw toekomstige blokhut. Daarnaast bepaalt het soort dakbedekking ook de mate van onderhoud aan de blokhut. Kiest u voor dakpannen, leien, riet of golfplaten om het lessenaarsdak van uw blokhut te bedekken? Vraag een vrijblijvende afspraak aan voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden.

Moderne look met lessenaarsdak op blokhut

Ontdek meer mogelijkheden

Is een blokhut met lessenaarsdak de meest geschikte en gewenste keuze in uw situatie? Bezoek onze showroom in Haaksbergen om de verschillende modellen van dichtbij te bekijken en met elkaar te vergelijken. Weet u al precies welk type blokhut het gaat worden? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan.

Showroom