Stelt uw gewenste blokhut samen

Een blokhut is een ideale plek om te relaxen, werken, tuinspullen in op te bergen of fietsen in te stallen. Bij Twente Wood kunt u terecht voor blokhutten die zijn gemaakt van verschillende materialen, waaronder: hout, kunststof, metaal of aluminium. Door onze eigen werkplaats zijn we in staat om naast standaardmodellen ook maatwerkoplossingen te realiseren. Welke blokhut u ook kiest, bij Twente Wood zorgen we ervoor dat deze aan al uw voorkeuren voldoet.

Materialen blokhutten

Een blokhut biedt verschillende mogelijkheden qua materialen. Hout is een van de meestvoorkomende materialen bij de bouw van blokhutten. Ook kunststof, metaal en aluminium worden als materiaal gebruikt bij de plaatsing van blokhutten.

Blokhut Perlund
Blokhut Juha 3
Blokhut Sten

Mogelijkheden blokhut

Bij Twente Wood vindt u niet alleen diverse standaard blokhutten, maar we zijn ook in staat om maatwerkoplossingen te ontwerpen en realiseren. Van het type materiaal tot de indeling van de blokhut, vrijwel alles is aan te passen naar uw voorkeuren. Kies bijvoorbeeld voor een blokhut met garage, een blokhut met terras of een blokhut met een buitenkeuken.

Opbouw blokhut

Waarom Twente Wood?
  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk

Montage blokhut

Ontwerp de blokhut van uw dromen
Showroom Twente Wood

Bezoek onze showroom

Wilt u meer inspiratie opdoen voordat u een blokhut laat plaatsen in uw tuin? Breng dan een bezoek aan onze showroom en showtuin van 3000m2 in Haaksbergen. In deze showroom staan onze medewerkers klaar om samen met u de gewenste blokhut samen te stellen. Weet u al welk type blokhut u wilt laten plaatsen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom